пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

На конкурсі професійної майстерності

        26 жовтня в м.Камінь –Каширський  відбувся регіональний тур обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубів і будинків культури «Мій край-моя земля».
      Конкурс  проводився  з метою   підвищення соціального статусу та престижу будинків культури  та клубів як культурно-просвітницьких, духовних, мистецьких центрів, їх ролі у реалізації завдань державної політики у галузі культури, професійної майстерності клубних працівників, налагодження взаємодії клубних установ з органами місцевого самоврядування.
      В конкурсі приймали участь переможці районних конкурсів з Маневицького, Ратнівського, Камінь-Каширського, Любешівського районів.
    А наш район представляла переможець районного конкурсу Олена Михалевич, яка здобула почесне третє місце серед семи учасників.
     Олена Михалевич – художній  керівник, керівник народного аматорського фольклорного колективу «Діброва» Замшанівського сільського будинку культури. Молода, завзята, енергійна, талановита, артистична,  вмілий організатор.
     Творчий колектив, яким вона керує в цьому році приймав  участь у телепередачі «Фольк-music» в м.Києві, в обласному святі «Обжинки – 2017», в районному етнографічному  фестивалі «Поліська хата гостями й піснею багата».  За короткий термін роботи Олена створила  також чудовий дитячий фольклорний колектив «Родина», який разом з «Дібровою» активно підтримував Олену протягом всього конкурсу своїми чудовими виступами.
    Олена є володаркою прекрасного народного голосу, який  зачаровує душі глядачів, має талант до художнього читання, чудова ведуча.
       Вітаємо Олену і бажаємо їх подальших творчих успіхів!