середа, 18 жовтня 2017 р.

Фестиваль патріотичної пісні у м. Луцьку

  

   14 жовтня – визначний день, який об'єднує чотири українських свята, це – День святої Покрови Пречистої Богородиці, День Українського козацтва, 75-а річниця створення Української повстанської армії та День захисника України.

   З нагоди цих свят у м. Луцьку в Палаці культури пройшов фестиваль патріотичної пісні на який був запрошений народний аматорський ансамбль пісні і музики «Ратнівські візерунки» районного будинку культури, керівник Валентина Бєлік, які гідно представили Ратнівський район і зірвали гучні оплески та овації слухачів.

  За вагомий внесок у розвиток аматорської творчості, участь в обласному фестивалі патріотичної пісні «У піснях мого народу –доля України» народний аматорський ансамбль пісні і музики «Ратнівські візерунки» нагороджений дипломом управлінням культури Волинської облдержадміністрації та обласного науково-методичного центру культури.

   На театральному майдані, де проходили урочисті концерти, заходи з вшанування пам'яті, богослужіння, всіх гостей частували смачними стравами польової кухні.