середа, 20 грудня 2017 р.

Відкриття новорічної ялинки




   19 грудня відбулось урочисте відкриття центральної Новорічної ялинки у селищі Ратне.

    На свято, яке розгорнулось на площі біля районного будинку культури, завітали голова райдержадміністрації Андрій Харлампович, благочинний Ратнівської округи отець Анатолій, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик, жителі селища, керівники підприємств, установ та організацій і звісно, найбажаніші гості свята - дітлахи.

   День святого Миколая - це день, в який кожен очікує дива, чогось особливого та неймовірного. Так, справжнє казкове дійство розгорнулось перед глядачами, а головними дійовими особами стали: Святий Миколай, ангели, зима, сорока, нічка-новорічка.

    Привітання зі святом линули від благочинного Ратнівської округи Анатолія Гурського: «Святий Миколай в житті проявляв милосердя, проповідував любов до Бога, до ближнього. В сьогоднішню ніч наші дітки чекали від Святого Миколая подарунків і отримали саме те, що вони бажали. Ми дорослі віримо у допомогу цього святителя, і віримо, що по його клопотанню Господь пошле нам мир, взаєморозуміння, любов, терпіння. Вітаю усіх зі святом сьогоднішнім та майбутніми – Новим роком, Різдвом Христовим, Святого Василя та Богоявленням, бажаю, щоб усі свята дали нам добрий заряд енергії, принесли мир та добро, Боже благословіння і многії літа».

   Вітання краянам було адресоване і від голови райдержадміністрації Андрія Харламповича: «Вітаю усіх із святом Святого Миколая, з наступаючими новорічними та різдвяними святами! Радості вам, вашим родинам та сім’ям, миру, щастя та злагоди!».

   Вітання зі святом були в цей вечір і від Ратнівського селищного голови Володимира Кулика, який бажав радісних Різдвяних свят, успіхів, злагоди, любові, достатку у родинах, здоров’я, натхнення у Новому році.

   Вже традиційно від працівників районного будинку культури під час свята звучали веселі новорічні пісні, були запальні танці вихованців ЦДТЮ. Дітлахи водили хороводи навколо новорічної ялинки, а Святий Миколай щедро пригощав їх солодощами. Довершив свято різнобарвний феєрверк.