четвер, 7 грудня 2017 р.

«Ми щит і меч твій, Україно!»


    6 грудня – свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок.       У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. 

    Вчора в районній центральній бібліотеці зібрались винуватці свята – військовослужбовці військової частини А 1694 та Ратнівського районного військового комісаріату, де відбувся тематичний святковий захід «Ми щит і меч твій, Україно!». Від працівників районного будинку культури в адресу наших захисників лунали щирі слова подяки за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність. Згадали і вшанували хвилиною мовчання героїв, що віддали своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю. 

    Підіймаючи бойовий дух солдатів патріотичним та запальними піснями, святковий настрій дарували: народний аматорський ансамбль народної пісні і музики «Ратнівські візерунки», районного будинку культури, керівник Валентина Бєлік, жіночий вокальний дует в складі Людмили Корсак та Галини Скрипчук, троїсті музики «Браві козаченьки», районного будинку культури, керівник Сергій Токарський, народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Обрій», районного будинку культури, керівники Марко Кучабський та Владислав Харкевич. 

   Ведуча концерту Тетяна Панасюк подякувала нашим захисникам за мужність і витримку, яку вони проявляють щохвилини, побажала міцного здоров’я та бути гідними синами своєї Батьківщини.


Дай боже щастя, хай минає землю лихо, 
Ми будемо молитись голосно і тихо. 
Та будьмо горді! День святковий нині! 
Кріпись, народ! Бо є в тебе солдати України!