вівторок, 2 серпня 2016 р.

Творчий звіт

Творчий звіт "Молюсь за тебе Україно" в с.Датинь.


   28 липня у день Хрещення Київської Русі, на свято Володимира відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців «Молюсь за тебе, Україно!», присвячений 25-й річниці Незалежності України в с. Датинь.
   Відкрив звіт піснею « Встань козацька славо» аматорський хор села Датинь «Криниця», керівник Тетяна Зінюк. В творчому звіті були представлені номери різних жанрів: вокально-хорового, хореографічного, театрального. На високому професійному рівні був виконаний обряд «Обжинки» фольклорним коллективом «Перевесло» під керівництвом Тетяни Зінюк. Головні ролі господарів в обряді майстерно виконали сільський голова Іван Кобук та голова ветеранської організації села Любов Дручик. Зачарували виконанням пісні «Зелений дубочок» вокальне жіноче тріо у складі: Світлани Мороз, Оксани Колодюк та Олени Калінчик. Піднесено прочитала балладу про сина «Жінко, чого ви плачете» Оксана Грицак. Професійно вела концерт Інна Костюшко.
 Відмітила, що концерт вдався, Олена Горнік, начальник відділу культури райдержадміністрації, яка також привітала датинців зі святом і побажала здоров'я і миру.